شهید شعبانـعلی قــاسمی

جنبــش دانـــش آمـــوزی استان مازندران

شهید شعبانـعلی قــاسمی

جنبــش دانـــش آمـــوزی استان مازندران

شهید شعبانـعلی قــاسمی

آنچه ملاحضه می فرمائید در مورد شهید والا مقام شعبان علی قاسمی از شهدای دانش آموز شهرستان بابل می باشد که به همت اعضای جنبــش دانـــش آمـــوزی استان مازندران پژوهش و ارائه شده است . انشاءالله مورد قبول قرار گیرد.
نام پدر : علی جان
تاریخ تولد : 1345/06/08
تاریخ شهادت : 1362/06/22
محل تولد : بابل
گلزار شهدای معتمدی بابل
نحوه شهادت : اصابت تیر مستقیم به گردن و گوش و پا
محل شهادت : باغ شیخ عثمان (سروآباد)
منتظر نظرات و پیشنهادات و اطلاعات شما هستیم.

بايگاني

آخرين مطالب

نامه شهید به شهید

يكشنبه, ۳ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۲۸ ق.ظ

این متن نامه شهید شعبانعلی قاسمی به شهید مرتضی قربان زاده میباشد شهید قاسمی در سال ۱۳۴۵ در روستای «داود کلاه دشت سر» و اقع در بخش مرکزی شهرستان آمل دیده به جهان گشود. تحصیلات دوره ابتدایی را در زادگاه خود پشت سر نهاد و تحصیلات دوره راهنمایی را در آمل گذراند. پس از آن برای ادامه تحصیل به حوزه علیمه شهرستان بهشهر رفت و بعد به حوزه شهرستان نکاء رفت (مدرسه امام جعفر صادق -علیه السلام- ) اما پس از مدتی به علت دوری راه و نداشتن تمکن مالی وارد شهرستان آمل «حوزه علمیه مسجد جامع آمل» شد. او آن چنان به حوزه و فراگیری علوم دینی عشق می ورزید که مدارج  علمی را خیلی زوتر از حد انتظار کسب نمود و همیشه در حوزه به عنوان یکی از طلبه های زبده و با استعداد مورد لطف و محبت اساتید قرار می گرفت.
ایشان به حدی آراسته به فضایل اخلاقی بودند که دیگران شیفته او می شدند. از معصیت و گناه به خصوص غیبت به حدی بیزار بود که گاهی بر سر غیبت کننده داد می زد. او عاشق درس و علوم نبوی بود و می گفت: نجات انسان در چنگ زدن به علوم دینی و ذوب گردیدن در عشق اهلبیت -علیهم السلام- می باشد.
با اوج گیری جنگ تحمیلی درس را رها کرد و به سوی جبهه ها شتافت. پا در رکاب دلباختگان نهاد. بیشتر اوقات عمرش را در جبهه ها گذراند. عاشق بود و عشق درونی اش غوغایی در او به پا کرده بود. آن چنان سرمست حضور بود که با چند بار حضورش در جبهه دلش هر لحظه عاشق تر و تپنده تر برای دیدار می شد.
هم نوا با زمزمه فرشتگان و در دیار خوبان، آیینه داری می کرد. رفت تا لذت زیستن با پاکان سروقامت را در وسعت سینه خود به خویش تقدیم نماید. دست های سبز بلندش را به آسمان گره می زد و تازیانه دعا را بر قامت شب می نواخت تا در تاختن یکه تاز و سرافراز باشد.
او با حضوری شایسته به نبرد می ایستاد و سرانجام در شامگاه روز ۱۹/ ۲/ ۱۳۶۵، در منطقه عملیاتی اندیمشک (شرهانی)، جان را مخلصانه به جان آفرین تسلیم نمود و چه خوش پرواز نمود این کبوتر صحرای عشق و شجاعت را برای همیشه به یادگار گذاشت. «روحش شاد و راهش پررهرو باد»  شهید قربان زاده نیز متولد شهرستان آمل در سال ۱۳۳۸ است. تاریخ شهادت ۱۷/۰۹/۱۳۵۹ و محل شهادت او محور آبادان ماهشهر می باشد. قسمتی از وصیتنامه شهید مرتضی قربان زاده بدین شرح است : شهادت را که انتخاب نموده ام بهترین راهی بود که در این مدت از زندگیم انتخاب کرده ام مدتها بود که دنبال چنین راهی می گشتم که
به سعادت ختم شود و آن نبرد با کفار برای خدا و رضایت اوست همه ما برای هدفی به اینجا آمده ایم و باید به هدف و مقصود خودمان برسیم بر روی سنگ قبرم ننویسید ناکام چون من با هدفی بزرگ و مقدس از این جهان رخت بر بسته ام و آن جهاد در راه خداست .

شهید شعبان علی قاسمی

مریم قربانزاده هراز نیوز

۹۵/۰۵/۰۳ موافقين ۰ مخالفين ۰
میثم میثم

نظرات  (۰)

هيچ نظري هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی